Πέτρος Μισυρλής, βιογραφικό

Πέτρος Μισυρλής

μετά απο σειρά ετών πρακτικής ενασχόλησης και παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων,όπως του Πανελλήνιου Οργανισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (εκπρόσωπο του World Massage Federation, Iama) αλλά και άλλων Εκπαιδευτικών κέντρων και Φορέων.

Social media:

Είναι πιστοποιημένος χειρομαλάκτης/χειροθεραπευτής, διδαχθείς απο κορυφαίους του χώρου φυσικοθεραπευτές/μασέρ/χειροπρακτικούς.

Είναι κάτοχος του Διπλώματος και Πιστοποιητικού Σουηδικής και Classic Relax μάλαξης, Αθλητικής μάλαξης και deep tissue.

Έχει παρακολουθήσει και λάβει πιστοποίηση απο τον ΠΟΕΠ στα εξής:

  1. Μυικές θλάσεις
  2. Πελματιαία Απονευρωσίτιδα και άκανθα πτέρνας.
  3. Κινησιοθεραπεία οσφυικής και αυχενικής μοίρας.

Combined Chiromalaxis
Η τεχνική του ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει ποικιλία απο τεχνικές και είδη μάλαξης,δακτυλοπίεσης(Shiatsu), μυοχαλαρωτικές πιέσεις, και εντριβές (Sports massage),αποσυμφόρηση και αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης και του μυικού συστήματος καθώς επίσης ενεργοποίηση του νευρικού συστήματος μέσω ειδικών ξύλινων εργαλείων/μέσων της ρεφλεξολογίας. Στις συνεδρίες του που διαρκούν πάνω απο μια ώρα περίπου,συμπεριλαμβάνει και διάφορες στοχευμένες διατάσεις μυών για πλήρη χαλάρωση αποκατάσταση και ήπια ανάταξη αυτών και των αρθρώσεων τους.

 Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μάλαξης και Εναλλακτικών Θεραπευτών. (ΠΑ.ΣΕ.ΜΕΘ)

Παράλληλα λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης του Κε.δι.βιμ. στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία πάνω στο σώμα και τις καταπονήσεις που δέχεται ένας αθλητής, του δίνει το γεγονός ότι είναι 6 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης στούς εφήβους και στους νέους άνδρες στις αποστάσεις αντοχής,με πολλές συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας μας,συμμετοχή σε Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στα αγωνίσματα των 3000μ με φυσικά εμπόδια, στο Cross country (ανώμαλοδρόμο,6χλμ), και στα 3000μ στον κλειστό στίβο.
Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο άθλημα του Aikido.Έχει ενασχοληθεί με διάκριση και στο άθλημα του Iaido ( Ξιφούλκηση-Samurai sword kata).
Μέχρι και σήμερα ασχολείται ενεργά αφού συμμετάσχει και σε Μαραθωνίους δρόμους.

Τα τελευταία χρόνια παράλληλα, ασχολείται με το Reiki και τις τεχνικές αναπνοών Zen breathing και διαλογισμού τις οποίες και διδάσκει.